مایکروویو ال‌جی طراحی شده برای کدبانوی ایرانی

شرکت ال‌جی هم اینک با در دست داشتن سهم عمده‌ی بازار مایکروویو در ایران، در حال ایجاد نوآوری و ابداع مدل‌های جدیدتری می‌باشد. گفتنی است که در تمامی مدل‌های کنونی و آتی تلاش شده تا محصولات علاوه بر طراحی و ظاهر زیبایشان، تمامی نیازهای بانوان ایرانی را جهت طبخ غذاهای ایرانی کاملاً برآورده سازند. از جمله‌ی این موارد می توان به سیستم پخت نوری (در مدل‌های سولار دام)‌، سیستم پخت با بخار و منوی پخت فارسی اشاره نمود. این امکانات حاصل تحقیقات متخصصان ال‌جی با همکاری گسترده‌ی دفاتر خدمات و آموزش (‌کوکینگ)‌ گلدیران می‌باشد.
پس لطفاً منتظر مدل‌های جدید مایکروویو ال‌جی باشید!
همچنین جهت آگاهی بیشتر خوانندگان محترم، در این‌جا برخی از امکانات مایکروویوهای ال‌جی را تشریح می‌کنیم :

کاهش زمان آشپزی به یک‌چهارم:
 فرنوری (‌سولار دام )‌ از حرارت تابشی برخوردار است که به سرعت انر‍ژی خود را به یک شی‌ء انتقال می دهد و اثر میزان جذب اشعه‌ی مادون قرمز آن بالاتر از سیستم‌های گرم‌کننده‌ی معمولی می‌باشد. برخلاف فرهای معمولی، حفره‌ی داخلی فر نوری به صورت دایره‌ای طراحی شده. این حفره‌ی مدور موجب می‌شود تا حرارت به طور یکنواخت به غذا برسد. ساختمان این فر با انعکاس بالای نور و گرم کن توربو این امکان را فراهم می‌آورد تا غذا در آن 4 برابر سریع‌تر از فرهای متداول طبخ گردد. به طور مثال طبخ یک بره‌ی کبابی در فرهای معمولی 140 دقیقه و در فر نوری ال‌جی تنها 35 دقیقه به طول می‌انجامد یا زمان لازم برای طبخ سیب زمینی در فرهای معمولی 60 دقیقه و در فر نوری ال‌جی 17 دقیقه است. بدین ترتیب شما برای انجام کارهای خارج از آشپزخانه‌ی خود فرصت بیشتری در اختیار خواهید داشت.

50 درصد صرفه‌جویی در انرژی با فر نوری:
بهره‌گیری از سیستم نوین«حرارت تابشی» علاوه بر کاهش زمان آشپزی سبب صرفه‌جویی در مصرف انرژی تا حدود 50 درصد نسبت به فرهای معمولی، می‌شود. به عنوان مثال برای سرخ کردن یک کباب بره با فرهای معمولی حدود 6/2 کیلووات در ساعت و در فرهای نوری ال‌جی تنها 3/1 کیلو وات در ساعت انرژی مصرف می‌گردد.

افزایش فضای داخل مایکروویو:
در برخی از مدلها ، محفظه داخلی مایکروویو به شکل مقعر است . این موضوع باعث می شود که اندازه‌ی سینی گردان مایکروویو تا 27 درصد و حجم  داخلی آن  تا 60 درصد نسبت به مایکروویوهای معمولی افزایش یابد .

پخت سریع و طعم بهتر غذا:
در فضای مدور مایکروویو ال‌جی، گریل Haricane از گرمکن بالایی و جریان هوا از فن کانوکشن در حکم دو منبع انرژی با یکدیگر ترکیب شده و سرعت پخت را نسبت به مدل‌های متداول که دارای فضای چهارگوش هستند تا 30 درصد افزایش می‌دهند. از سوی دیگر تسریع فرآیند پخت سبب می‌شود تا سطح غذا به سرعت پخته شود ولی درون آن آبدار باقی بماند و درنتیجه غذا طعم بهتری پیدا کند.

صرفه‌جویی در فضای آشپزخانه:
در مایکروویوهای معمولی فن کانوکشن پشت دستگاه تعبیه شده اما در مایکروویوهای ال‌جی با محفظه‌ی مدور، این فن به کناره‌ی دستگاه انتقال یافته تا مایکروویو شما حجم کمتری را اشغال نماید و بر وسعت و زیبایی آشپزخانه‌تان بیافزاید.

بخارپز:
برخی از مایکرویوهای ال‌جی حاوی ظرف مخصوص آب، سینی بخارپز و SteamDom‌ هستند. امواج حرارتی آب را به جوش آورده و بخار می‌کند و بدین ترتیب غذا بخارپز می شود. آشپزی بدین شیوه غذایی مقوی با طعمی لذت‌بخش و فوق تصور را به عمل می‌آورد.

برشته‌کردن:
ظرف مخصوص برشته کردن سطح خارجی غذا را برشته می‌کند و داخل آن را آبدار نگاه می‌دارد. این ظرف به‌ویژه در تهیه‌ی پیتزا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

جوجه‌گردان چندسیخ:
در مایکروویوهای ال‌جی می‌توانید 8 سیخ کباب و یا 2 مرغ کامل را همزمان طبخ کنید و این در حالی است که سیستم پخش حرارت به صورت یکنواخت مانع از سوختن یا خام ماندن کباب می‌شود.

منوی غذاهای ایرانی برای کدبانوی ایرانی:
تنها با فشردن یک دکمه مایکروویو ال‌جی غذای مورد علاقه‌تان را به طور اتوماتیک می‌پزد، غذاهایی مانند فسنجان، شله‌زرد، چلوکباب، کوکو سبزی، حلوا و ...همه و همه به اشاره‌ی انگشتی مهیا می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر پیرامون کلیه‌ی مدل‌ها به بخش «محصولات»، دسته‌ی «مایکروویو» مراجعه نمایند.

       با تشکر از جناب آقای براتی از بخش بازرگانی گلدیران